Ban. Jedno slovo a asi pro každého pořádný strašák. Avšak najdou se i tací, kteří chodí na servery jen se záměrem škodit. Takoví u nás ale dlouho nepochodí – dostanou ban a v případě griefingu i blokaci IP adresy a rollback, takže se veškeré jeho ničení vrátí do doby před ní (takže se ani griefovat nevyplatí). Teď bych se ale rád věnoval tomu, co mě přinutilo napsat tento článek.

Nedávno byl u nás jeden nejmenovaný hráč, říkejme mu třeba Freddy. Jako každý u nás prošel testem nováčka a stal se hráčem. O pár dní později ale griefoval. Protože jsem měl zrovna dobrou náladu, rozhodl jsem se poprvé udělit amnestii s tím, že musí vygriefované věci vrátit, omluvit se poškozenému a bude pod mým přísným dohledem. Domluva byla, že v případě sebemenšího problému dávám neprodleně okamžitý IP ban. Hráč děkoval asi 5 minut a – jak se říká – život šel dál. Jenže dát mu druhou šanci byla ta největší chyba, co jsem mohl udělat.

O 2 dny později jsem se procházel po mapě a našel další griefing. Opět od Freddyho. Samozřejmě ho neminul IP ban spolu s banem na nick okamžitě po tom, co dostal rollback. O chvíli později si mě Freddy přidal na skypu, kde měl nick „spenatkupromin“ a zhruba 10 minut mi psal zprávy typu ať mu odpustím, dám ještě jednu šanci a že už to nikdy neudělá. To, že chtěl ještě další šanci, mě naštvalo ještě víc. Odmítl jsem ho. Další den mi napsal doslova toto: „ty jsi takovej k**ot a č**ák zam****ej, jdi do****le, stejně jsem si našel lepší server.“ A to mě ještě den před tím uctíval a prosil na kolenou.

Tyhle problémy jsem si zasloužil jen tím, že jsem dal grieferovi druhou šanci, on jí promarnil a chtěl třetí. Proto bych chtěl všem vzkázat: Neberte pravidla na lehkou váhu. Čtěte je a respektujte. Hlavně se NIKDY nesnažte bany obcházet, byť jsou třebas jen párhodinové – díky tomu vás nemine permanentní IP ban. Taky bych chtěl říct, že ŽÁDNÝ griefer u nás už NIKDY nedostane druhou šanci. Rozbijete kostku, loučíte se s námi. Možná se vám zdám zbytečně krutý, ale bez řádu by už server ani neexistoval.

Jestli jste to dočetli až sem, tak vám upřímně děkuji za chvilku času za přečtení mého vyjádření.

O autorovi
Proud admin of MC Triumph
  1. marek

    svätá pravda.

  2. jakubko

    cs ja vem spenat ze moje sry nestaci ale nechcel som to urobit lutujem to co som urobil je mi to hrozne luto prosim odbanuj ma prosim mas moju zaruku ze us nikdy nebudem grifovat pls pls pls zajtra mam narodky pls spln mi prianie a odbanuj ma prosim ta velmi mi je to luto prosim pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls :((((((((((((((((((((((((( us nikdy tam nepachnem .

  3. jakubko

    cs to som ja sry spletol so si mail us to neurobim a to prishaham na co es aj na svoj zivot

  4. rybarada

    Ahj Spenaate, moc prosim o vysvetleni, proc jsem dostal ban? Nikomu jsem neskodil, kdyz nekdo potreboval, pomohl jsem (i tobe jsem se snazil poradit s Kecupem), ale dostal jsem ban. Nerozumim tomu, dik za vysvetleni

    • Máš ban na 3 dny, tj. ban za nedokácené stromy.

      • rybarada

        To je super nooo. 😀 Škoda, že to neni na 2 dny. 😀

Přidat komentář

Server je

offline><br /></div>
<div class=

IP: 83.167.247.44:30160 | Verze: 1.7.10