Rád bych vám tímto příspěvkem oznámil, jaké novinky či změny se chystají, nebo proběhly.

V první řadě bych začal měnší změnou ve vedení serveru – Adeelkaa odešla (na vlastní žádost) z postu Admina do Veteránů a Sanny_CZ byl z důvodu dlouhodobé neaktivity odebrán z pozice Helpera. To také znamená, že na Helpera chystáme v nejbližší době nábor, co se týče náboru na místo Adeelky (admina), ten pravděpodobně nebude.

Ve druhé řadě bych rád upozornil na nováčkovou zónu, která byla kompletně změněna/renovována a to díky adminovi DarkeyCakes, za což mu patří velký dík. Zónu si můžete projít i vy – hráči – pod klasickým warpem /warp novacek.

Jako třetí věc je nový PixelArt a to tentokrát na téma Star Wars. Stavím ho já (Spenaat), protože mám Hvězdné Války ve velké oblibě 😀 PixelArt si můžete prohlédnout na warpu /warp SWpixelart, zatím najdete hotovou zónu s filmovými postavami a od včerejška ještě pracuji na vedlejší zóně postav z her, knih a komixů.

Jako čtvrtá věc je Vánoční spawn, který letos opět bude. Píši to sem teď, protože se Vánoce (sice pomalu, ale jistě) blíží a já bych určitě ve správný čas zapoměl 😀

Předposlední věc trochu souvisí s Vánočním spawnem, protože je na stejné mapě i pokerový stůl a o něm bude právě teď řeč: Poker (s největší pravděpodobností) nahradí sobotní event Hunger Games s podtitulkem (není finální) Triumph Saturday Poker Nights (TSPN). Samozřejmostí je i funkční plugin, který tu svého času i byl ale byl odebrán kvůli nevyužití a (částečné) složitosti.

Závěrem bych chtěl upozornit na dokončenou „Historii serveru„, kterou naleznete na tomto webu právě pod touto kolonkou. Budu jedině rád, když si přečtete, jak náš server začínal 🙂

Při prípadných změnách či dalších novinkách vás budu včas informovat. Pro další informace kontaktujte kohokoliv z vedení serveru.

O autorovi
Proud admin of MC Triumph
  1. Hobbit

    Adelky je mi líto. Ale jinak Super ! 🙂

Přidat komentář

Server je

offline><br /></div>
<div class=

IP: 83.167.247.44:30160 | Verze: 1.7.10